products

Φυσική ζωική πρωτεϊνική σκόνη ψαριών για τις βιομηχανίες φαρμάκων καλλυντικών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: hfcollagen
Πιστοποίηση: Haccp,Kosher,Halal,Iso
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 KG
Τιμή: usd5-8/kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: Max.10kg καθαρή τσάντα εγγράφου με το εσωτερικό σκάφος της γραμμής/καθαρό τύμπανο Max.20kg με το εσω
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5000MT/YEAR
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: Σκόνη Χρώμα: Από το λευκό
Τέφρα %: 1±0.25 Παχιά %: 2.5±0.5
Υγρασία %: 5±1
Υψηλό φως:

animal whey protein powder

,

animal collagen protein powder


Περιγραφή προϊόντων

Εμφάνιση Σκόνη
Χρώμα Από το λευκό
Μέγεθος μορίων<0> 95%
Τέφρα % 1±0.25
Παχιά % 2.5±0.5
Υγρασία % 5±1
Θρεπτικά στοιχεία (που υπολογίζονται στην προδιαγραφή)  
Θρεπτική αξία ανά προϊόν KJ/399 Kcal 100g 1690
Πρωτεϊνικό g/100g (N*5.55) 92.5
Υδατάνθρακες g/100g 1.5
Μικροβιολογικά στοιχεία  
Συνολικός βακτηριακός <1000 cfu="">
Ζύμη & φόρμες <100 cfu="">
Σαλμονέλες Απών σε 25g
Ε. COLI <10 cfu="">
Συσκευασία

Max.10kg καθαρή τσάντα εγγράφου με το εσωτερικό σκάφος της γραμμής

Max.20kg καθαρό τύμπανο με το εσωτερικό σκάφος της γραμμής

Όρος αποθήκευσης Κλειστή συσκευασία σε περ. 18℃ και μια υγρασία <50>
Ζωή του προϊόντος στο ράφι Σε περίπτωση άθικτης συσκευασίας και μέχρι την ανωτέρω απαίτηση αποθήκευσης, η έγκυρη περίοδος είναι δύο έτη.
 

 

 

Εμφάνιση:


Λευκό ή από την άσπρη σκόνη

η σκόνη κολλαγόνων ψαριών εξάγεται εντελώς από τις φρέσκες κλίμακες ψαριών και τα δέρματα ψαριών. Το κολλαγόνο ψαριών βρίσκει τις ευρείες εφαρμογές στην υγιεινή διατροφή, τα καλλυντικά και τις βιομηχανίες φαρμάκων.

 

η σκόνη κολλαγόνων ψαριών είναι η αρχική δομική πρωτεΐνη που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, τα κόκκαλα, το χόνδρο, τους τένοντες, και τους συνδέσμους. Αλλά με τη γήρανση, το κολλαγόνο λαών χάνει βαθμιαία, πρέπει να ενισχύσουμε και να κρατήσουμε την υγεία σύμφωνα με την απορρόφηση από το προκαλούμενο από τον άνθρωπο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο μπορεί να εξαχθεί από το δέρμα ή Gristle των φρέσκων θαλασσίων ψαριών, βοοειδής, χοίρειος, και του κοτόπουλου, υπό μορφή σκόνης, έτσι πολύ εδώδιμός του. Πάρτε τις διαφορετικές τεχνικές, υπάρχει υδρολυμένο κολλαγόνο, ενεργό κολλαγόνο, πεπτίδιο κολλαγόνων, Geltin και ούτω καθεξής.

 

το κολλαγόνο ψαριών powdercan χρησιμοποιείται ως υγιή τρόφιμα μπορεί να αποτρέψει την καρδιαγγειακή πάθηση
το κολλαγόνο ψαριών powdercan χρησιμεύει ως τρόφιμα ασβεστίου
το κολλαγόνο ψαριών powdercan χρησιμοποιείται ως πρόσθετες ουσίες τροφίμων
η σκόνη κολλαγόνων ψαριών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα παγωμένα τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, καραμέλα, κέικ και ούτω καθεξής
η σκόνη κολλαγόνων ψαριών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους ειδικούς πληθυσμούς (Menopausal γυναίκες)
η σκόνη κολλαγόνων ψαριών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικά συσκευασίας τροφίμων.

 

Το κολλαγόνο είναι η αφθονότερη και πανταχού παρούσα πρωτεΐνη στη ζωική προέλευση, ποια συμπερίληψη περίπου 30% της συνολικής πρωτεΐνης.


Το κολλαγόνο είναι παρουσιάζει κυρίως σε όλους τους συνδετικούς ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του ζωικού δέρματος, το κόκκαλο, το χόνδρο, τον τένοντα και τα αιμοφόρα αγγεία.


Περιλαμβάνεται στο σχηματισμό των fibrillar και microfibrillar δικτύων των extracellular μεμβρανών μητρών και υπογείων. Το κολλαγόνο διαμορφώνει τη μεγάλη εκτατή δύναμη και τις σταθερές αδιάλυτες ινώδεις κατασκευές, συμβάλλοντας στη σταθερότητα και τη δομική ακεραιότητα των ιστών και των οργάνων.

 

Το κολλαγόνο είναι η αφθονότερη πρωτεΐνη στο σώμα σας – δίνει τη δύναμη και την ελαστικότητα δερμάτων σας. Αναφερόμενο ως “πρωτεΐνη νεολαίας”, το κολλαγόνο επιταχύνει τον κύκλο εργασιών των σωματικών κυττάρων και παρέχει την υποστήριξη στη δομή του δέρματός σας.


Η μεγιστοποίηση του κολλαγόνου στο δέρμα σας θα το κρατήσει ομαλό, παχουλό, και ρυτίδα-ελεύθερο. Οι μάσκες κολλαγόνων σχεδιάζονται για να ωθήσουν την περιεκτικότητα σε κολλαγόνα του δέρματός σας και να επιβραδύνουν την υποβάθμιση κολλαγόνων.


Intraduction:


Χρησιμοποιούμε τα φρέσκα δέρματα και τις κλίμακες ψαριών για να κατασκευάσουμε το κολλαγόνο ψαριών μέσω της ενζυματικών εφαρμοσμένης μηχανικής και της ξήρανσης ψεκασμού, το κολλαγόνο 500MT δερμάτων ψαριών το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού τροφίμων και του καλλυντικού βαθμού. Λόγω των καλών πρώτων υλών, της προηγμένης τεχνολογίας και του ακριβούς QC συστήματος, το κολλαγόνο ψαριών που παράγεται από Reddon είναι πολύ υψηλού - ποιότητα. Είναι απολύτως υδροδιαλυτό. Το περιεχόμενο λίπους, τέφρας και βαρύ μετάλλου είναι πολύ χαμηλό.

 

Το κολλαγόνο ψαριών μας εξάγεται εντελώς από τις φρέσκες κλίμακες ψαριών και τα δέρματα ψαριών. Επομένως το κολλαγόνο ψαριών μας είναι χωρίς κινδύνους της EBS, FMD και το πουλί fland έχουν την υψηλή βιολογική ασφάλεια. Το κολλαγόνο ψαριών βρίσκει τις ευρείες εφαρμογές στην υγιεινή διατροφή, τα καλλυντικά και τις βιομηχανίες φαρμάκων.

 

Λειτουργία:

Το κολλαγόνο μπορεί να συμπληρώσει την απώλεια κολλαγόνου και αμινοξέων.
Το κολλαγόνο έχει μια μοναδική λειτουργία επισκευής.
Το κολλαγόνο μπορεί να καταστήσει το δέρμα ομαλό και να μειώσει τις ρυτίδες.

 

 

Φυσική ζωική πρωτεϊνική σκόνη ψαριών για τις βιομηχανίες φαρμάκων καλλυντικών 0

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
hfcollagen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613697569936