Αρχική Σελίδα

Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. βιοτεχνολογίας Hanfei Jiangxi, ΕΠΕ βρίσκεται σε Shangrao, το οποίο ήταν γνωστό ως «κεφάλαιο του άριστου πλούτου και της οικολογίας», «Bafang Tongqu» και «πύλη Yuzhang» από τους αρχαίους χρόνους.


Είναι ένα βιομηχανικό πάρκο συγκομιδών στη κομητεία Wannian, πόλη Shangrao, Jiangxi Province.It ενσωματώθηκε στη διοίκηση επίβλεψης αγοράς και ποιότητας κομητειών Wannian στις 24 Αυγούστου 2005.


Συμμετείχαμε κυρίως στο υδρολυμένο κολλαγόνο και υδρολύσαμε τη φυτική πρωτεΐνη, με μια ετήσια παραγωγή 3000mt, χρησιμοποιώντας ένα πλήρως αυτοματοποιημένο πρόγραμμα πολυεπεξεργασίας για να καθαρίσουμε το νερό που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή, αυστηρά μετά από τις διαδικασίες HACCP στη διαδρομή και να ελέγξουμε την ολόκληρη προμήθεια πρώτων υλών, την παραγωγή, τη δοκιμή, την αποθήκευση, και τις εξερχόμενες διαδικασίες.
Η Ε&Α και το εξεταστικό κέντρο είναι εξοπλισμένες με τα περίπλοκα όργανα για να επιθεωρήσουν αυστηρά τις πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά - προϊόντα και υλικά συσκευασίας.


Όπως πάντα, ακολουθούμε την ποιότητα των προϊόντων και την ανάπτυξη από την επιστήμη και την τεχνολογία, και συνεχίζουμε να παρέχουμε στους χρήστες την ικανοποιητική ασφάλεια και τα μη ρυπογόνα προϊόντα. Η τοπ ποιότητα των προϊόντων και η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους πελάτες.

 

 

Κίνα Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2005
Τον Αύγουστο του 2005, καθιερωμένη Co. βιοτεχνολογίας Jiangxi Hanfei, ΕΠΕ.
 

2006
Τον Ιούλιο του 2006, καθιέρωσε τις πρώτες επαγγελματικές εγκαταστάσεις του κολλαγόνου ψαριών.
 

2007
Τον Οκτώβριο του 2007, εξ:άγω την πρώτη batch προϊόντων με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και άλλες χώρες.
 

2009
Το Σεπτέμβριο του 2009, απονέμοντας ως «Jiangxi τοπ δέκα επιχειρήσεις εμπορικών σημάτων» από Jiangxi την Επιτροπή Provincial καταναλωτών.
 

2011
Τον Ιούλιο του 2011, από κοινού απονέμοντας ως «μονάδα καινοτομίας προηγμένης τεχνολογίας από δέκα τμήματα, όπως η επαρχιακές βιομηχανία και η διοίκηση πληροφοριών, το επαρχιακό τμήμα αλιείας, κοινοτική κυβέρνηση Shangrao.
 

2012
Το Μάρτιο του 2012, από κοινού απονέμοντας ως «κορυφή οι Δέκα επιστημονική και μονάδες τεχνολογικής καινοτομίας» από δέκα τμήματα όπως το επαρχιακό τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας, η επαρχιακά βιομηχανία και το τμήμα τεχνολογίας πληροφοριών, κοινοτική κυβέρνηση Shangrao.

Το Μάιο του 2012, πέρασε ISO22000: 2005 πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας των τροφίμων ISO9001: 2008 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης.


2013
Το Μάιο του 2013, «το πρόγραμμα εκβιομηχάνισης κολλαγόνων ψαριών» προσδιορίστηκε ως πρόγραμμα υψηλής τεχνολογίας.
 

2014
Το Δεκέμβριο του 2014, επενδυμένος 98 εκατομμύρια yuan στην καθιερωμένη βάση εκβιομηχάνισης κολλαγόνων ψαριών.
 

2016
Το Μάιο του 2016, απονέμοντας ως «κινεζικές σημαντικές συμβάλλοντας μονάδες της διαχείρισης υγείας».
 

2017
Τον Ιούλιο του 2017, προσδιορισμένος ως «εθνικό 13ο πενταετές θαλάσσιο πρόγραμμα καινοτομίας και Demostration ανάπτυξης» από το Υπουργείο Fiance
 

2018
Ο κλάδος της βιοτεχνολογίας Hanfei στη Βόρεια Αμερική ήταν οργάνωση.
 

2019
Το Μάιο του 2019, είναι πιστοποιημένο από τις διεθνείς πιστοποιήσεις όπως το FDA και HALAL.
 

2020
Το Μάιο του 2020, είναι τιμημένο για να απονεμηθεί το εθνικό πρόγραμμα δόξας.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Κολλαγόνο HF

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις